Rólunk

Innovatív megoldások az építéskémiában

TÁRSASÁGUNK PROFILJA

Az 1977-ben alapított spanyol DRIZORO S.A.U. építéskémiai termékek gyártójaként kezdte meg a tevékenységét. Mára a társaság kiemelkedő szereplőnek számít a vízszigetelésekre, betonjavításokra, ipari padlók készítésére és a dekoratív felületkialakításokra épülő speciális termékek és rendszerek piacán.

Társaságunk székhelye és egyben telephelye Madrid ipari negyedében (Torrejon de Ardoz) található. Itt működik a gyártási, kutatás-fejlesztési, laboratóriumi, műszaki, értékesítési és marketing-, valamint igazgatási részlegünk.

                

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A MINŐSÉG ÉS A KÖRNYEZET IRÁNT

Kiemelt figyelmet fordítunk a minőségellenőrzésre és környezetünk védelmére, ezért bevezettük az ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabványoknak megfelelő Integrált Minőség- és Környezetirányítási Rendszert. A vonatkozó rendszertanúsítványt a Bureau Veritas Quality International adta ki.

            

ELKÖTELEZETTEK VAGYUNK A KUTATÁS-FEJLESZTÉS ÉS AZ INNOVÁCIÓ IRÁNT

Másik szívügyünk a termékkínálatunk és az emberi erőforrásaink terén végzett kutatás-fejlesztés, amelynek köszönhetően rendre minőségi, innovatív termékekkel tudunk jelentkezni a piacon, miközben a környezeti szempontokat is messzemenően figyelembe vesszük. Fejlesztéseink eredményeire építve folyamatosan emeljük termékkínálatunk színvonalát. Termékfejlesztéseink alapos piacelemzésekre, a legmostohább körülmények között szerzett nemzetközi gyakorlati tapasztalatainkra és laboratóriumi kutatásainkra támaszkodik.

MŰSZAKI TÁMOGATÁS

Műszaki részlegünket és értékesítési hálózatunkat magasan képzett, széles körű építőipari tapasztalattal rendelkező profi szakemberek alkotják, akik az építési projekt különböző szakaszaiban személyre szabott tanácsadással segítenek ügyfeleinknek megtalálni a célnak legmegfelelőbb termékeket, termékrendszereket.

DRIZORO® A NAGYVILÁGBAN: NEMZETKÖZI JELENLÉT

Tevékenysége megkezdése óta a DRIZORO S.A.U. egyre-másra hódította meg az újabb és újabb piacokat. Mára a társaság kiterjedt nemzetközi jelenléttel büszkélkedhet: 5 földrész több mint 35 országában képviselteti magát önálló képviseletek és szerződött disztribútorok révén.

Algéria, Andorra, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, EAE, Észtország, Finnország, Görögország, Hollandia, Hong Kong, India, Írország, Kanada, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Malajzia, Málta, Marokkó, Mexikó, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Portugália, Puerto Rico, Románia, Srí Lanka, Szaúd-Arábia, Szenegál, Szlovákia, Svájc, Svédország, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland, Ukrajna, Vietnam.